picture header

picture header

empty without it

ahli-ahli panel

lil monsta

My photo
thoorezieyaadbinnazzwardi.lapanbelastahun.

Wednesday, December 8, 2010

aku bukan hebat..cuma..

Sory la kali ni mmg aku terasa gila dgn kau..
Bukan aku saja saja ja block kau dari fren aku..
Aku mmg still nk kwn dgn kau lagi n still nk jd bestie kau lagi smpai aku mati klau boleh.
Aku block kau dari fren aku sbb aku tkot aku x tahan tgk kau dgn laki lain.
Kau sndiri pon tau kan aku syg kau tahap dewa punya sayang.
Tp kau mainkan hati aku terok terok..
Klau kau x nak aku dah,kau reject la aku tros.
Aku bleh trima lagi cmtuh..Aku bleh faham napa kau xnak aku klau kau reject aku awal awal.
Tp kau trima aku jugak..Aku nak gtau kau smething.
Klau kau dah start trima aku.aku akn anggap kau serius..
Even mmg plan kau nk pdajalkan sorg mamat tuh..
Aku jeles gila babi kot dgr kau kluar dgn mamat tuh time kta bsama..
Tp aku sabar.aku faham kau nk revenge dia.
Tp kalini kau ada "A"..aku tau kau da minat dia dah lama.
Tp napa kau harus trima aku awal awal n wat prasaan aku cmni??
Napa kau x jelaskan yg kau dah suka laki lain?
Aku lebih suka org jujur la..
Sbb tu aku suroh kau jujur dari awal lagi.
Tp kau still x jujur gak dgn aku...
Sory skali lagi sbb block kau..aku block bukan sbb aku BENCI kau..
Tp aku X TAHAN BILA TGK KAU DGN LAKI LAIN..
Kau faham x??aku harap kau faham..Fullstop!!

No comments:

Post a Comment