picture header

picture header

empty without it

ahli-ahli panel

lil monsta

My photo
thoorezieyaadbinnazzwardi.lapanbelastahun.

Saturday, December 4, 2010

heartbreak

Dear blog,
Selain adik angkat aku,hanya kau la tempat aku bleh luahkan isihati aku.
Aku x faham apa dah jadi dgn aku smalam..
Suddenly x bleh tido.
Lepas apa yg adik aku gtau kat aku psl blog someone tuh.aku rasa idop aku mcm sia sia.
Mcm baru lepas kena main.
Ya aku tau,im not the one for you.but im still trying and keep trying.
Semua aku wat sebab kau la ngok..
Aku sayang kau sorang ja ngok.
Even aku syg adik angkat aku.tp kau pon aku syg ngok.
Bodoh kan aku ni..tlalu syg org smpai aku x sdar maybe org tu x syg aku pon.
Maybe aku just btepuk sbelah tgn ja.Tp xpa.jnji kau happy.
Sory la aku jiwang skit bab bab luah meluah ni.
Apa aku pduli.ni blog aku.punya suka ahh.hahaa

No comments:

Post a Comment