picture header

picture header

empty without it

ahli-ahli panel

lil monsta

My photo
thoorezieyaadbinnazzwardi.lapanbelastahun.

Sunday, December 5, 2010

past time-ngokk(second times)

hahaahahaa..cinta ni bagai dimainkan kan..
Putus then sambung balik..
Then putus balik.
Dunia dunia...
Tp apa aku pduli..aku sayang kau.syg sgt!

Tanggal 1 haribulan 8(aku pon x pnah lupa tarikh ni)
Kita skali lagi putus..tp bukan salah kau..
Ni semua salah aku..aku yg tgesa gesa.

Sebelum kita putus,kau balik sini..
Aku gtau kawan baik kita n jugak jiran kita.
Aku mintak sroh jadi peneman kita kluar.
Memang best gila time tuh!
Aku bawak kau jalan,pusing2,minum minum.
Then aku tarik kau masok pejabat tuisyen nk introduce dkat kakak tuisyen tuh..
Kau x nak..kau malu.hahaha.
Then kita jalan lagi..tangkap tangkap gambar..
Aku masih simpan lagi gambar kita waktu tuh..
Time tuh jugak la ptama kali aku kiss pipi pmpuan..
hahaha.lawak kan crita aku ni..mcm org bodo lg.

Ptg tuh jugak kau balik..tinggal aku kat sini sorg sorg.
Aku tggu bila kau balik sini smula..
Aku ingat semua dah elok.
Then mlm tuh mama aku marah marah aku..
Dia marah sbb aku dating kat area taman umah aku..
Kantoi dgn jiran jiran.hahaha
Aku takot gila!
Takot ayah aku tau ja..
Then aku wat kptusan ntok putus ja dgn dia..
Bodoh gila aku..xtau apa apa time tuh..
X pndai jaga prasaan org..hahaha
Maafkan aku ngokk..soryy sgt wat kptusan tburu buru!

No comments:

Post a Comment