picture header

picture header

empty without it

ahli-ahli panel

lil monsta

My photo
thoorezieyaadbinnazzwardi.lapanbelastahun.

Saturday, December 4, 2010

past time-ngokk(war)

Tapi lpas 4 bulan.awal tahun 2009.
Kau ada msg aku..tp msg kau lain dari yg lain.
Gaya text kau mcm bukan kau yg tulis.
Then,kau kol aku ptg tuh..dengan rasa teruja aku pon angkat la.
But then kau ckap"b kita break k".kau ckap sambil nangis..pstuh kau letak.
Prasaan teruja aku tros ilang..hati aku tros rasa mcm hancor bkecai!
Aku kol bnyak kali.kau x angkat.
Aku try kol lagi..then ada org angkat.
Org laki yg angkat..dia mrh mrah aku..
Dia ckap dia bf kau..kau dgn dia da 3 taun bsama..
WTF!!aku rasa mcm nk mmpos ja..
Then,kami bperang mulut..agak lama la..
Smpai aku dah mluat nk ckap dgn kau sbb kau curang dgn aku...

Lpas kita dah x dak apa apa kaitan,aku dpt tau yg kau kple dgn sorang mamat ni..
Aku x knal..tp lpas aku tgk pic kau dgn dia,hati aku bkecai!
Idop aku kosong!nothing!empty!
Aku try nk lupakan kau..
Yess..mmg aku da bjaya lupakan kau waktu tuh..

Then,lpas kau break dgn mamat tuh,kau contact aku balik..
Ingatan lama aku dkt kau dah mula kembali..sikit sikit!
Pastuh,kau ckap org yg marah marah aku dulu tu cousin kau yg ada hati kat kau!
Tp kau x nak dia..ya aku faham apa prasaan kau.
Tp napa kau x ckap awl awl lagi?..napa kau pegi cari mamat lain ntok jadi tman idop kau.
Kau ckap kau malu dkt aku sbb apa yg kau dah wat kat aku.
Tp aku x kisah smua tuh...seteruk mana kau wat kat aku,aku ttap akn trima kau balik.

2 comments: