picture header

picture header

empty without it

ahli-ahli panel

lil monsta

My photo
thoorezieyaadbinnazzwardi.lapanbelastahun.

Monday, October 24, 2011

THE 38

Holooo to all followers and bloggers out there..* mcm pembuka kata bg vloggirl tanah air yang amat dikenali fatin fadzil..


Sedar tak sedar dah almost 4 bulan aku kat kolej aku ni.Dah nak abis semester dah pon.Tapi aku x introduce lagi kwn kwn umah aku kat korang kan?hahaha.Ok korang pon bukan nk tau pon kan.tp aku nak post jugak psal diorang ni sebab aku sayang sangat dgn diorang.susah senang kami besama.makan megi sebungkus tp share sampai 3 4 orang.hahaha..Kenapa 38? Sebab 38 tu ialah no rumah kami.hee.Bukan ada apa pon.huhu


Ok aku nak start dengan MOK.Dia ni kira mcm ayah la dalam rumah kami nih.apa apa masalah refer dekat dia. Nak berkenalan dengan dia? Facebooknya http://www.facebook.com/profile.php?id=1843915130




Ini Haziq.Dia ni hensem orangnya.Hahaha.bukan promote.Tapi kenyataan.Dia ni dancer tau.Bukan calang calang dancer.Penah masok Showdown ohh.Tapi nasib tak menyebelahi team dia.Facebooknya http://www.facebook.com/profile.php?id=100000744040082






Nama sang arjuna ni pulak Danial.Orang Kedah nih..Kebolehan dia boleh main gitar.Ada sijil Guitar Lesson yang disahkan dari luar negara. Facebooknya http://www.facebook.com/profile.php?id=100001467397826



Ini Usop.Salah sorang kawan yang ada kereta yang boleh kami guna untuk kemana mana sahaja yang kami mahukan.hahahahahaha..Kelebihan dia? Dia mempunyai saiz buah dada yang agak besar jika dibandingkan dengan saiz lelaki normal di Malaysia.hahahaa.Facebooknya http://www.facebook.com/profile.php?id=100000518810599



Ini Bob.Atau nama sebenarnya Rifdi.Dia pon orang Kedah jugak.hahahaha.*proud to be Kedahan.Dia comel dan kiut miut orangya.Facebooknya http://www.facebook.com/profile.php?id=100001334312741



Lelaki maskulin ini bernama Apis.Dia belum berkahwin.So siapa yang dipegang olehnya itu? Yang penting bukan anaknya lah.hahahahaha.Dia baik orangnya. Facebooknya http://www.facebook.com/profile.php?id=100001508483240



Lelaki yang mempunyai senyuman yang sangat manis ini bernama Azfar.Dialah lelaki yang menyerikan rumah kami.Dengan gelak tawanya,suaranya yang empuk dan sedap didengar.Kebolehan dia? Boleh meniru suara Jamal Abdillah,David Arumugam and Anuar Zain.Hebat tak?hahaha.And dia sangat sweet orangnya.See? He's with her beloved SAYANG. Facebooknya http://www.facebook.com/ahmadalazfar


Ini MON.Atau nama sebenarnya Arif.Dia pon Kedah jugak.Dia suka menggila gila dia rumah.Orangnya hensem dan sweet. Facebooknya http://www.facebook.com/profile.php?id=100002573192238


Ustat atau Fathurrahman.Seorang kawan yang boleh dirujuk berkenaan hal hal agama.Baik orangnya.A little bit childlish tapi fun.Kebolehan dia? Dia ialah doktor cinta bagi kami.hahaha. Facebooknya http://www.facebook.com/RahmanLimFathur


Muhammad Norakmal.Atau nickname dia EKY.Seorang lelaki yang fun di dalam rumah.Dia seorang yang hensem,kemas dan up to date.Dia jugak orang Kedah and satu sekolah dengan aku dulu.He's a nice guy. Facebooknya http://www.facebook.com/profile.php?id=100001801520487&ref=ts


Haaaa..Ini Amyrul.Lelaki yang paling jambu dalam rumah kami.Impian dia nak jadi jutawan dan kini hampir mencapainya dengan membuat perniagaan Score A Programme.Sapa sapa yang nak lelaki kaya dan hensem,he's the one.heee. Facebooknya http://www.facebook.com/profile.php?id=100001801520487&ref=ts


Antara gambar gambar saat saat manis kami bersama.


















No comments:

Post a Comment